Moeder van een zoon en een dochter, oma van 3 kleinkinderen.

Werkzaam in de kraamzorg sinds 1988. In 1992 werd zij mede- eigenaar van een kraamcentrum met als voornaamste taak begeleiding van kraamverzorgsters en het afstemmen van de persoonlijke zorg voor de cliënt, kortom zorg op maat. In 2003 behaalde zij haar diploma Lactatiekundige aan de Hogeschool in Utrecht. Sinds 2011 werkt ze als ZZP-er in de kraamzorg en als lactatiekundige.

Len: ‘Ik vind het elke keer weer een uitdaging om een nieuw gezin, vooral bij ouder(s) die hun eerste kindje krijgen, te begeleiden, met alle facetten die een nieuw leven zowel van de baby als van de ouder(s) met zich mee brengt. Ik wil graag de zorg bieden die op dat moment nodig is. Mijn jarenlange ervaring stelt mij in staat goed te luisteren, de juiste vragen te stellen en me in te leven in elke nieuwe situatie en daarop in te spelen.

Daarnaast geef ik rustgevende massage.

Mijn expertise als lactatiekundige is van belang bij het begeleiden van de borstvoeding. Als ik mijn kraamgezin afrond, kan het gezin met een gerust hart de toekomst tegemoet! Mijn werkgebied is binnen de ring van Amsterdam.’

Len is helaas allergisch voor katten.

Contact         < Terug