Marleen-1

Marleen Groen

Moeder van 2 prachtige jong volwassen dochters. Voordat zij de kraamzorg in ging (2004), heeft zij de opleiding natuurgeneeskunde te Hilversum gevolgd. Zij heeft een open en avontuurlijke geest, wat haar samen met haar toenmalige partner en hun 2 dochters naar veel plekken op de wereld heeft gebracht oa. India, Thailand, en Japan. Omdat zij het heerlijk vindt om met kinderen te werken is zij filosofie gaan studeren aan de UVA ( 'Mijn droom was om filosofie lessen te geven aan basisschoolkinderen'). Naast de kinderfilosofle lesssen is zij parttime als zzp kraamverzorgster aan de slag gegaan.

Ik zit nu helemaal op mijn plek in de kraamzorg, Ik hou van de bijzondere en intieme tijd tijdens het prille en kwetsbare begin van de geboorte van een nieuw leven, voor zowel het nieuwe mensje als het nieuwe gezin.

Ik probeer altijd goed aan te voelen wat het gezin nodig heeft. Soms is het rust en regelmaat, en/of veel tips en begeleiding, een fijne (voet)massage, en meestal ook een heerlijke pan soep.

 

LEES VERDER

 

© 2017 Collectief Natuurlijke Kraamzorg Amsterdam | © 2017 Christiaan Roosink Photography